Promar Textil Logo

De la fascinatie la afacere

In acest context de piata a luat nastere Promar Textil Industries SRL, in anul 1994, pornind de la fascinatia domnului Aurelian Moraru, pe atunci un tanar inginer specializat in automatica, pentru masinile de tricotat automate din industria textila.

Promar Textil Industries  a fost infiintata si s-a dezvoltat pana astazi ca o afacere de familie, avand ca principala competenta si domeniu de activitate inca de la deschidere activitatea de productie a articolelor textile de imbracaminte tricotate. Cu o vasta experienta in acest domeniu, compania a ajuns la un nivel ridicat de know-how in fabricarea si prelucrarea de articole textile, fibre naturale si sintetice, in aplicarea tratamentelor umido-termice, precum si in operatiile de intretinere specifice pentru textile si fibre.

In prezent Promar Textil Industries este un nume recunoscut pe plan international, compania noastra fiind un furnizor important pentru producatorii europeni de tricotaje de lux- branduri internationale celebre din Italia, Germania, Franta, Marea Britanie.

La ora actuala, activitatea Promar Textil Industries este structurata, in cadrul aceleasi entitati legale, in doua divizii principale, respectiv:

  • Activitatea de productie articole textile tricotate
  • Activitatea de servicii spalare, curatare si intretinere articole textile (“Laundry service”)