Promar Textil Logo

Omul este in centrul universului nostru

La nivel global in industrie, ultimii ani au adus o dezvoltare tot mai ampla a conceptului de automatizare / robotizare a operatiunilor de productie, astfel incat resursa umana a devenit tot mai putin folosita si tot mai deprofesionalizata.

Unul dintre singurele domenii care face exceptie de la aceasta tendinta este industria textila o industrie dependenta de gusturi, trairi si sentimente. Omul, spre deosebire de roboti, masini si alte echipamente tehnologice, are o perceptie, inclusiv emotionala, asupra diferitelor dimensiuni, gusturi, tendinte si poate schimba caracteristicile unei colectii foarte rapid, diversitate ce nu poate fi inregimentata sau standardizata la ora actuala prin tehnologie.

Pentru noi, industria textila va ramane mereu manufacturiera, legata de calitatea competentelor individuale si colective, omul fiind pozitionat in centrul universului textil. Prin urmare, principalii factori de succes in industria textila sunt legati de personal, ca principala sursa de avantaj competitiv- disponibilitatea, nivelul de calificare si costul competitiv al acesteia.