Promar Textil Logo

Tehnologie de ultima generatie- flexibilitate si complexitate in productie

In prezent dispunem de o sectie pentru productia de tricoturi si doua sectii pentru confectia panourilor tricotate.

Sectia de productie a panourilor tricotate este dotata cu tehnologie de ultima generatie, existand capacitatea de a onora intr-un timp scurt comenzi de complexitate ridicata: masini de tricotat cu grade de finete diferite, masini de tricotat rectilinii cu comanda numerica, masini de tricotat bentite si garnituri, masini pentru rebobinare, impletire, parafinare fir de productie. In cadrul acestei sectii functioneaza si un birou tehnic pentru programearea masinilor de tricotat dotat cu mai multe statii grafice de lucru care utilizeaza o aplicatie software specializata pentru programarea masinilor de tricotat cu comanda numerica.

Sectiile de confectie sunt dotate cu masini de confectie specifice articolelor textile tricotate, cum ar fi: masini de incheiat panouri cu cusatura flexibila, masini de efectuat cusaturi de acoperire, masini de incheiat cu cusatura fixa, mese pentru preformare panouri in vederea asamblarii, masini de finisat cu abur, masina de croit cu fascicol laser de taiere, masini de cusut cheite, butoniere, nasturi, de festonat, de cusut overlock, de insailat, masini de tivit, taietoare electrice, masina de finisat, masina de tricotat bentite, presa de aplicat etichete.

Pe langa sectiile de productie tricotaje si confectii, compania noastra dispune de sectii specializate pentru finisarea prin tratament umido-termic, cu dotari tehnologice de ultima generatie, oferind astfel fixarea dimensionala a produsului precum si a tuseului. Totodata Promar Textil Industries are propriul atelier pentru realizarea broderiilor.

In plus, oferim clientilor nostri servicii de vopsire a articolelor tricotate in forma finita, atat pentru cele din bumbac cat si pentru cele din lana, prin colaboratori externi aflati in imediata proximitate a locatiei noastre.