Promar Textil Logo

Management conservator - echipa de productie calificata, eficienta si inovatoare

Principalul succes al Promar Textil Industries in cei 20 de ani de existenta este nivelul de competenta al echipei noastre de productie. Dupa 2 decenii de evolutie sub un management conservator, compania a ajuns la stadiul la care, independent de fluctuatiile de personal firesti in viata oricarei organizatii, nivelul de calitate al echipei de personal este in mod constant la cele mai ridicate standarde de exigenta ale clientilor nostri.

Procesul continuu de dezvoltare al intreprinderii noastre a fost strans legat si de evolutia echipei noastre, de la 15 angajati in anul 1994, pana la 220 in prezent.

Nivelul de calificare si competenta ale personalului se dezvolta in timp prin acumularea de experienta, prin calificarea continua la locul de munca si confruntarea cu cele mai diverse situatii. Inginerii nostri pun in slujba clientului deopotriva experienta vasta si pasiunea pentru domeniul articolelor textile, avand capacitatea de a transforma orice simpla schita intr-un produs final de calitate superioara.

Singurul segment inca neinternalizat la nivel de competenta in cadrul Promar Textil Industries este design-ul produselor. Abordarea noastra, in contextul competitiv al industriei, este de a pune in slujba clientilor nostri - purtatori internationali de leadership in design-ul vestimentar- toata indemanarea acumulata in 20 de ani de experienta in devoltarea si productia de articole textile.